Dagrit “Tijgerrit” 15/04/2019

Beste leden,

Op zondag 15/04/2018 rijden we met de Vespa Club onze dagrit voor de maand april.
Dit wordt onze ‘Tijgerrit’ omdat we afscheid gaan nemen van Marie-Jeanne van café de Tijger in Jabbeke.
We verzamelen om 10 u aan ‘De Halte’ waar we om 10u30 vertrekken voor een 25 km lange rit langs landelijke wegen naar Jabbeke alwaar we gaan aperitieven en op gepaste wijze afscheid nemen van Marie-Jeanne.
Rond 12u rijden we door naar ‘In de Vriendschap’ in St.-Andries-Brugge voor een middagmaal naar keuze (ter plaatse te kiezen en zelf te betalen).
Na de maaltijd wacht ons nog een rit, alweer langs landelijke wegen, van 35 km naar ‘De Halte’ waar we nog even kunnen napraten.

Gelieve in elk geval voor 1 april je deelname te bevestigen op veedeebee@telenet.be met vermelding van het aantal personen teneinde de plaatsen te kunnen reserveren voor het middagmaal.