Lidgeld 2020

Inschrijving Vespa Club Middelkerke rijseizoen 2020

Ben je al lid, vergeet dan niet je lidmaatschap te vernieuwen via de website. Zo beschikken we altijd over de correcte gegevens en kunnen we u op de hoogte houden van alle ritten, activiteiten, ….

Hoe inschrijven of vernieuwen?

Surf naar onze website http://www.vespaclubmiddelkerke.be/over/
Klik op knop aanvraag lidmaatschap en vul je gegevens in. Schrijf dan meteen ook je lidgeld over op de clubrekening. Pas na betaling is je inschrijving definitief.
Personen die het inschrijvingsformulier versturen gaan automatisch akkoord met het Huishoudelijk Reglement van de club !

Het lidgeld bedraagt voor 2020 : 20 euro voor Vespa rijders en partners/duozitters (per persoon). Voor minderjarige bijrijders is geen lidgeld verschuldigd.
Een steunend lidmaatschap kost 15 euro per jaar.

Betaling van het lidgeld gebeurt op rekeningnummer ING BANK BE58 6528 3327 8279 met vermelding van uw naam/namen en “LIDGELD 2020”.

Het Bestuur,

VC Middelkerke.