Welkom op deze  site van de Vespaclub Middelkerke.

Onze club bestaat  reeds 9  jaar en telt 45 leden, heb je nu een oude of nieuwe Vespa, dat doet er niet toe, bij ons bent u altijd welkom.
Als lid kan je meerijden met georganiseerde ritten en deelnemen aan alle clubactiviteiten.
Wilt u zelf een rit organiseren? Doe dan een oproep op deze site of op Facebook, nog geen lid van onze facebookgroep, sluit je dan nu aan en blijf nog sneller op de hoogte van de activiteiten van onze vespaclub.facebook_logo-1 kopiëren

LID WORDEN?

Klik op Knop aanvraag lidmaatschap en vul je gegevens in. Schrijf dan meteen ook je lidgeld over op rekening.

Personen die het inschrijvingsformulier versturen gaan automatisch akkoord met het Huishoudelijk reglement van de club

Het lidgeld bedraagt voor 2019 :  20 euro per jaar voor Vespa-eigenaars en partners (per persoon).

Steunend lid kost 15 euro per jaar.

Steunend lidmaatschap kost 15 euro per jaar.  Voor minderjarige passagiers( -18 jaar) wordt geen lidgeld gevraagd.

Betaling van het lidgeld gebeurt op rekeningnummer Record Bank BE58 6528 3327 8279, met vermelding van uw naam en “LIDGELD 2019”.

Je lidkaart wordt bij gelegenheid persoonlijk overhandigd.

Indien je graag een foto van jezelf op de website ziet, of je huidige foto wil vernieuwen, kunt u  dit doormailen via deze link. Dan krijg je een plaatsje op de ledenpagina.

Aanvraag Lidmaatschap 2019

Huishoudelijk reglement