“Picon – Trappistenweekend” Watou 24 mei-26 mei 2019

!!!!   VOLZET   !!!!

 

Beste leden,

Hierbij onze aankondiging en programma voor ons Vespa weekend naar Watou:

 

Inschrijven niet meer mogelijk!     VOLZET!

 

Info & Programma

Opgelet !

Bij het reserveren van het verblijf hebben we de verkiezingen van zondag 26 mei over het hoofd gezien. Omdat we niet meer konden omboeken, hebben we ons programma noodgedwongen aangepast en verplaatsen we de snelle route van vrijdagavond naar zondag.

 

Vrijdag 24 mei :

Vertrek om 14 u aan ‘De Halte’ voor een rit van 70 km langs landelijke wegen naar Watou waar we logeren in het ‘Huis van de Dichter’ (www.huisvandedichter.be)

Kapelaanstraat 2 in Watou

Watou ligt op 50 km van Middelkerke.  Wie die dag moet werken, kan gerust op eigen houtje naar Watou rijden.  (GPX-bestand vanuit Middelkerke op verzoek te verkrijgen).

                              

 

We gaan iets eenvoudigs eten (frituur) op de markt, eventueel gevolgd door een avondwandeling naar ‘A La Frontière Belge’, een kleine herberg, pal op de grens met Frankrijk waar heerlijke Picon geserveerd wordt.

                                  

Zaterdag 25 mei :

Na het ontbijt starten we onze 95 km lange rit langs verschillende dorpen in het Heuvelland. Een bezoek aan de nieuwe St. Bernardus-brouwerij (www.sintbernardus.be), volksspelen ‘In den Nieuwen Appel (www.watou.com/horeca/dennieuwenappel/), het muziekcentrum Dranouter, het Iers Vredespark in Mesen, de Pool of Peace, de Sint-Sixtusabdij en de bruine kroeg ‘Au Saint-Eloi’ in Houtkerque zijn slechts enkele van de bezienswaardigheden onderweg.

’s Middags eten we een broodje in Dranouter (www.demusette.be) of in Nieuwkerke (www.chaplin-nieuwkerke.be)

’s Avonds hebben we een tafel gereserveerd in ‘De Paterstafel’ (www.depaterstafel.eu) waar we vanaf 18u30 terecht kunnen.

Gelieve bij inschrijving aan te geven of je voor raclette of voor ‘iets anders’ kiest.

Voor de pechvogels die op zondag moeten zetelen in een kiesbureau is het perfect mogelijk om na de maaltijd terug naar huis te rijden.  De prijs voor de gemiste overnachting wordt uiteraard terugbetaald als je maar één nacht blijft.

 

Zondag 26 mei :

Verkiezingsdag

Na het ontbijt vatten we de terugtocht aan, richting Middelkerke.  We komen voor de middag aan zodat het nog mogelijk is om voor 13 u te gaan stemmen.

 

Kostprijs en inschrijvingen:

Inbegrepen : 2 overnachtingen met ontbijt in het Huis van de Dichter.

Kostprijs : leden : 70.00€ per persoon – niet-leden : 75.00 € per persoon

Inschrijven via knop bovenaan.Vergeet niet de gevraagde keuzes aan te kruisen!

De  inschrijving is pas definitief na overschrijving/storting van het juiste bedrag op rekeningnummer van BE58 6528 3327 8279 van VC Middelkerke met mededeling van ‘Watou’ + naam/namen. uiterlijk voor 05/04/2019 !