“Polderrit” zaterdag 6 april

!!! INSCHRIJVINGEN GESLOTEN  !!!!

Beste leden,

Na de mooie dagen tijdens de maand februari hopen we dat de weergoden ons ook goedgezind zijn voor onze eerste officiële rit van het nieuwe seizoen.

Op zaterdag 06/04/2019rijden we met Vespaclub Middelkerke onze eerste dagrit  door het polderlandschap rond Middelkerke.

We verzamelen vanaf 9u00 bij ‘bakkerij Anke’(www.bakkerij-anke.be), Oostendelaan 302a (tegenover Euroshop) voor een ontbijt of koffie.

Om 10u30 vertrekken we voor een 40 km lange rit langs landelijke wegen door de polders naar Gistel waar we gaan eten in bistro ‘La Gare’(www.la-gare.be).

Na de middag wacht ons nog een ritje van ongeveer 40 km, alweer langs polderwegen, terug naar ons clublokaal ‘De Halte’, waar we nog even kunnen napraten.

Inschrijven ten laatste op 31 maart via de knop om  je deelname te bevestigen teneinde de plaatsen te kunnen reserveren voor het ontbijt/koffie en het middagmaal.